Module Presentatievaardigheden en video: een geslaagde combinatie


Onder de titel Presenteren kun jij ook! wordt binnenkort een module aan geboden binnen N@Tschool voor IBL-studenten. Docent en bedenker Gerard Groeneveld heeft zijn module opgebouwd uit een aantal stappen waarbij elke stap geïntroduceerd wordt door een videoclip. De stappen en de clips illustreren hoe een medewerker van het -fictieve- bedrijf Dutch Global Products de opdracht krijgt een presentatie voor te bereiden. De presentatie moet een aantal potentiele investeerders overtuigen in het bedrijf en in het project te investeren.
De afgelopen weken is hard gewerkt om de scenario’s, de opdrachten, de clips, de tips en trucs enz enz samen te smeden tot een attractieve en multimediale module binnen natschool. Komende dinsdag zal de module aan de docenten RBS worden getoond en vervolgens binnen natschool beschikbaar worden gesteld voor IBL-studenten
Bij het samenstellen van de module is ondersteuning geleverd door ICTO (O&K) en een externe webdesigner. De inbreng van deze beide partijen zorgde ervoor dat de module tevens een blauwdruk kan zijn voor andere docenten en opleidingen die met videoclips (multimediaal materiaal) aan de slag willen gaan.

Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast de trailer

Advertenties

Een Reactie op “Module Presentatievaardigheden en video: een geslaagde combinatie

  1. Pingback: Videoplayer in je blog of website « NATplaza

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s