Google Street View en de Efteling


EftelingOp basis van een peiling heeft Google een aantal Nederlandse attracties uitgekozen om met de Street View Trike te fotograferen. De vijf meest populaire locaties worden in augustus gefotografeerd door de Trike. Deze 360° panoramabeelden zijn over een aantal maanden te bekijken in Street View op Google Maps. De vijf winnende locaties zijn, in volgorde van meeste stemmen: de Efteling, Attractiepark Slagharen, Nationaal Park de Hoge Veluwe, het Nederlands Openluchtmuseum en Apenheul.

“Met het eerder dit jaar in Nederland geïntroduceerde Google Street View en nu met de Street View Trike kunnen we al het mooie en verrassende dat ons land te bieden heeft voor toeristen en recreanten tot in detail zichtbaar maken.”
“De gemiddelde Nederlander bezoekt zeker een aantal keer in zijn leven de Efteling. Daarmee is het sprookjespark door de jaren heen uitgegroeid tot een belangrijk Nederlands icoon. Met Google Street View wordt het straks mogelijk om dag en nacht en overal ter wereld de attracties en sprookjes van de Efteling te beleven”

[bron]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s